Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İşçi işveren sorunları konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce'de ilk kez ekonomi masaya yatırıldı. Vali Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen geniş katılımlı toplantıda işçi ve işverenler arasında son dönemlerde yaşanan sorunlar görüşüldü.

        Vali Zülkif Dağlı başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi. Toplantının amacı, işveren ve işçilerin yaşadığı sorunlara çözüm aramaktı.

        Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, kurum müdürleri, OSB temsilcileri, STK temsilcileri ve sanayicilerin katıldığı toplantı öncesi bir açıklama yapan Vali Zülkif Dağlı, işçi ve işveren arasındaki sorunların nasıl aşılacağına dair görüş alışverişi yapılacağını söyledi.

        Vali Dağlı, "İşveren kurumlarımız ve işadamlarımızın son dönemlerde yaşadığı sorunlar, karşılıklı istişare yapalım, sorunlarımızı bir kez daha dile getirelim. İşçi İşveren arasında yaşanan sorunlar, ilimizde bu sorunlara karşı neler yapabiliriz, bu manada önümüzü nasıl açabiliriz bunları görüşeceğiz" dedi.

        (AY)

        24.05.2017 14:37:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler