Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Bahçeşehir masa tenisinde bir şampiyonluk daha elde etti

        (Fotoğraflı)

        Erdinç Bulun

        YALOVA (İHA) - Yalova Bahçeşehir Koleji, 2016-2017 sezonunda yıldızların ardından küçük erkekler masa tenisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

        Aksaray'da yapılan Türkiye finallerinde Emir Baha Sönmez, Efe Hacıoğlu ve Onur Öztürk ile mücadele eden Yalova ekibi tüm rakiplerini yenerek kupayı müzesine götürdü. Aksaray Hasandağı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara 48 takımdan 200'e yakın sporcu mücadele etti. Yalova Bahçeşehir Koleji'nin raketleri finalde Çorum ekibini 3-1 yenerek şampiyon oldu.

        Yalova Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, ''Müsabakalarda iyi performans gösteren sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Ekip çalışması ile nelerin başarılabileceğini bize bir kez daha gösterdiler. 2017 yılı hem sportif hem de akademik anlamda, Yalova Bahçeşehir Koleji için başarılı bir sene oldu. Küçüklerde, yıldızlarda, liselerde Türkiye birincilikleri elde ettik" dedi.

        (EB-MŞ)

        24.05.2017 15:46:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler