Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çobanbey'de Suriye görev gücü yetkileri bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Suriye görev gücü yetkileri ile bölgede görev yapan AFAD yetkilileri ile birlikte Elbeyli Çobanbey lojistik depoda bir araya gelerek toplantı yaptılar.

        Fırat Kalkanı Operasyonu Kapsamında Yürütülen hizmet ve faaliyetlerin planlama ve koordinasyonu için Suriye görev gücü yetkileri ile bölgede görev yapan yöneticiler AFAD Çobanbey lojistik depoda buluştu. Toplantıda, AFAD'ın çalışmaları, insani yardımlar lojistik destek, bölgenin yeniden yapılanması ve hayatın normale dönmesi için alınması gereken tedbirlerle ihtiyaç duyulan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

        Toplantıya, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Özer Kontoğlu, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Tekinarslan , AFAD Kilis İl Müdürü Adil Şiraz, Kilis'te geçici görevle bulunan AFAD yetkililer ve teknik elemanlar katıldı.

        (MAD-SD-Y)

        25.05.2017 10:28:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler