Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı Gölpark'ta yapılan çalışmaları inceledi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pelitözü Gölpark'ta devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        İncelemelere Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit de katıldı. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak şehrin dört köşesinde çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Arkadaşlarımızla birlikte Pelitözü Gölpark'ta incelemelerde bulunduk. Hemşerilerimize hizmet noktasında daha iyi mekanlar oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gölpark'ta yaptığımız kapsamlı çalışmaların bitmesi ile bu bölge hem çocuklarımız için hem de büyükler için çok güzel bir bölge olacak" dedi.

        (CKT-DA-Y)

        25.05.2017 11:08:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler