Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        En Başarılı Yerel Yönetim Ödülü Başkan Soyer'e

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) ve Ekonomi Gazetecileri Derneği işbirliğiyle 13.Kez düzenlenen "Kent ve Yaşam" Ödüllerinde Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e en başarılı yerel yönetici ödülü verildi.

        Sultan Ahmet Armada Hotel'de düzenlenen gecede, daha yaşanabilir kentler için proje üreten kişi ve kurumlar ödüllendirildi. YAPDER öncülüğünde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak ile YAPDER Başkanı Mehmet Gözcü iş birliği ile gerçekleştirilen ödül töreni yerel yöneticiler, sivil toplum örgütü önderleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

        Gecede, Cittaslow, tarım, kadın projeleri ve kurutulmuş mandalina çalışmasıyla Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e en başarılı yerel yönetici ödülü verildi.

        Ödülü alan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, jüri üyeleri, Ekonomi Gazetecileri, Derneği ve YAPDER'e teşekkür ederken; "Çok anlamlı bir ödül aldık. Son yıllarda yaptığımız çalışmaların bu denli dikkat çekiyor olması bizi onurlandırdı. Özellikle kurutulmuş mandalina çalışmamızın bu seviyede kabul görmesi ve örnek gösterilmesi çok güzel. Bu ödülü Seferihisar Belediyesindeki tüm çalışma arkadaşlarıma ve Seferihisarlılara hediye ediyorum" dedi.

        (AB-ÖA)

        25.05.2017 12:05:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler