Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırık telefon direği tehlike saçıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Aksu ilçesinde dibinden kırılan telefon direği tehlike saçıyor. Sinyal ve iletim kablolarının desteğiyle ayakta durabilen direk, onarılmayı bekliyor.

        Aksu'nun Atatürk Mahallesi 40 Sokak'ta bir aracın çarparak kırdığı telefon direği tehlike saçıyor. Araç kayıplara karışırken, kırık direkte kablolar asılı vaziyette ayakta duruyor. Yaklaşık iki haftadır, yana yatık şekilde duran ve her an yıkılma tehlikesi taşıyan direğin altından her gün yüzlerce kişi geçerken, yetkililerin direği hala onarmadığı iddia ediliyor. Vatandaşlar ise, direğin birinin üzerine düşmesinden işaret ederek, biran önce değiştirilmesini istedi.

        Vatandaşın direk tepkisi

        Yola düşme tehlikesi bulunan telefon direğinin kırık olmasına rağmen günlerdir değiştirilmemesi vatandaşların tepkilerine neden oldu. Mahalle halkı, direğin bir an önce tamir edilmesini, bu haliyle ciddi hayati risk taşıdığını ifade ediyor. Mahalle sakinlerinden Recep Yüksel, "Direk, bir rüzgar anında yıkılsa, birileri ölse bunun hesabını kim verecek" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        25.05.2017 12:56:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler