Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'nin gururları altınla ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Atletizmde Türkiye şampiyonu olarak, Manisa ve Salihli'nin gururu olan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu öğrencileri, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından altınla ödüllendirdi.

        Sivas'ta düzenlenen atletizm müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu Küçük Erkekler Atletizm Takımı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı, Okul Müdürü Mehmet Yücel Ersoy ile Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş ile birlikte kazandıkları kupa ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Türkiye şampiyonları Başkan Kayda'ya şampiyonluk yolundaki başarı hikayelerini anlattı Başarılı öğrencileri tebrik eden Başkan Kayda, "Sporcularımız ile ne kadar gurur duysak azdır. Bu şampiyonluk Salihlimize hayırlı olsun" dedi.

        Başkan Kayda, şampiyon sporcuları küçük altın ile ödüllendirerek, başarılarının devamını diledi.

        (BA-ÖND-Y)

        25.05.2017 13:15:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler