Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güngören satranç turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Güngören'de gerçekleştirilen 'İstanbul 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası' sona erdi.

        Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl temsilciliği ve Güngören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'İstanbul 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası', 19-21 Mayıs tarihleri arasında İzzet Ünver Lisesi spor salonunda yapıldı.

        Yapılan turnuva A ve B olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. A kategorisinde bin 500 ELO veya UKD üzeri sporcular, B kategorisinde ise bin 500 ELO ve UKD altındaki reytinge sahip ve reytingsiz sporcular yarıştı. Her kategoriden ilk 5 dereceye ödül verildi. Bunun yanı sıra En Başarılı Genç Sporcu, Engelli Sporcu, Bayan Sporcu ve Emektar Sporcu kategorilerinde ödüllendirmeler yapıldı.

        Yapılan turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden ve yurt dışından toplam 240 sporcu katıldı. Ödül töreninde konuşan Güngören Belediyesi Kültür Müdürü Süheyla Sülez, sporun hayatımızdaki önemine değinerek, "Spor hayatımızın önemli bir ihtiyacı. Ancak bizler sporu sadece bedensel anlamda yapılan spor olarak algılıyoruz. Oysa zihinsel anlamda yapılan sporlar da bizler için oldukça önemlidir. Bu anlamda satranç gibi zihinsel gelişimimiz için önem arz eden bir sporun varlığını destekliyoruz. Bugün burada bulunan yarışmacılarımızın zihnine sağlık diyorum. Hepsini tebrik ediyorum" diyerek yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

        (HB-BA-Y)

        25.05.2017 16:25:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler