Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merve İzbilir yeniden Salihli Belediyespor'da

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyespor formasını daha önce 3 sezon giyen Merve İzbilir, bir yıl sonra yeniden yeşil-beyazlı kulübe geri döndü.

        Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Baş Antrenör Bora Şensoy ile sözleşme yenileyen Salihli Belediyespor, Nida Yazıcıoğlu'nun ardından geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor forması giyen 20 yaşındaki libero Merve İzbilir'i transfer ederek renklerine bağladı. Voleybola 9 yaşında Altınyıldız Spor Kulübü'nde başladığını ifade eden İzbilir, Koç Spor Kulübü, Silivrispor, Salihli Belediyespor ve Alaşehir Belediyespor'da forma giydiğini vurgu yaptı. İzbilir, bir yıl aradan sonra şampiyonluk yaşadığı Salihli Belediyespor'a geri dönmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

        İzbilir, 2.kez şampiyonluk yaşamak için yeşil-beyazlı ekibe geri döndüğünü ifade etti.

        (BA-ÖND-Y)

        25.05.2017 17:46:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler