Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD'tan botlu eğitim

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Afet VE Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü arama kurtarma ekibi, sahada uygulamalı eğitimlerine devam ederek, bot kullanma tecrübelerini artırdı.

        AFAD Tekirdağ Müdürlüğü temel afet bilinci eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Tekirdağ'da temel afet bilinci eğitimlerini tüm okullarda gerçekleştiren AFAD, yaz aylarına sayılı günler kala denizdeki arama kurtarma eğitimlerini de hızlandırdı. Amatör Denizcilik Belgesi olan Tekirdağ AFAD arama kurtarma personeli, Bıyıkali Göletinde bot kullanma tecrübelerini arttırmak ve su üstü arama ve kurtarma konusunda pratik eğitim gerçekleştirdi. Arama Kurtarma Personelinin gerçekleştirdiği bot eğitimleri gerçeğini aratmadı.

        AFAD yetkilileri, bu eğitimler sayesinde olası bir deniz olayında, arama kurtarma personelinin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde hareket edebileceğini bildirdi.

        (HLD-MEF-Y)

        26.05.2017 09:45:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler