Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak'ın Ramazan ayı kutlama mesajı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

        Başkan Albayrak Ramazan'da, sevgi, hoşgörü, kardeşlik, yardımlaşma ve vefa duygularının en yoğun şekilde yaşandığını belirterek, Ramazan ayının bin aydan daha hayırlı olduğunu hatırlattı. Albayrak, "Ailemizle ve yakınlarımızla iftar sofralarında bir araya geldiğimiz, yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz, sevgi ve kardeşlik iklimi içerisinde birlik ve beraberliğin değerini en iyi şekilde kavradığımız, nihayetinde şeker tadında bayram sevincini yaşadığımız, küçüklerin büyüklerini ziyaret ettikleri, ellerini öptükleri, rızalarını aldıkları, bin aydan daha hayırlı Ramazan ayına, halkımızla birlikte ermiş olmanın derin mutluluğunu yaşıyorum. Barışa ve huzura hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde, başta Tekirdağlı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan ayını en içten duygularımla kutluyor ve bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (YG-MEF-Y)

        26.05.2017 09:55:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler