Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tütüncü'den 22'inci okula bilişim sınıfı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 22'inci bilgisayar sınıfının açılışını Sefa Akın Ortaokulu'nda gerçekleştirdi.

        Geçen yıldan itibaren ihtiyaç duyulan okullara bilgisayar sınıfı kazandıran Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesinde bilgisayar sınıfı olmayan okul kalmaması sözünü yerine getiriyor. Kültür Mahallesi'ndeki okulun hem mezuniyet eğlencesi hem de bilgisayar sınıfı açılışına katılan Tütüncü, öğrenci ve öğretmenlerin teşekkürlerini kabul etti.

        Eğitimde fırsat eşitliği

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, MHP Kepez İlçe Başkanı Süleyman Kılınç ve belediye bürokratlarının katıldığı törende açılış kurdelesini kesen Tütüncü, 1990 ile 1996 yıllarında bu mahallede ikamet ettiğini anlattı. Bu okulun yapım sürecini ve mahallenin gelişimini çok iyi bildiğini belirten Tütüncü, "Şimdi de bu okulumuza bilgisayar sınıfı açtık. Öğrencilerimiz hızlı bant internet ve diğer bilişim araçlarından istifade etsinler, böylelikle eğitimde fırsat eşitliği sunalım istiyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        26.05.2017 10:26:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler