Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hiçyılmaz'dan Ramazan Mesajı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan ayının başlaması nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Hiçyılmaz mesajında, Ramazan'ın Oda üyelerine ve ilimize hayırlar getirmesini diledi.

        On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif'in, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Hiçyılmaz, "Ramazan; yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, müstesna bir aydır. Ramazan, birlik ve beraberlik duygularının yüceldiği çok önemli bir zaman dilimidir" dedi.

        Hiçyılmaz, "Ramazan'ın getirdiği manevi atmosferle dünyada yaşanan savaşların ve zulümlerin son bulmasını diliyoruz. Bu mübarek günlerde acının ve gözyaşının, terörle büyük bir mücadele içinde olan ülkemizden uzak olması en büyük temennimizdir" diye konuştu.

        Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:

        "Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak bir ve beraber olmaktan geçmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan'ın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim."

        (AÖ-Y)

        26.05.2017 10:26:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler