Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt'te Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Futbol Turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı hain saldırı sonucu şehit düşen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

        Malazgirt Eğitim Bir-Sen Şubesi tarafından düzenlenen turnuvanın şampiyonu, Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerini 2-1'lik sokurla yenen Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi oldu. Eğitim Bir-Sen Malazgirt Şube Başkanı Erhan Arslan, "Bu yıl Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasının ilkini düzenledik. Çok güzel ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Fen Lisesi öğretmenleri şampiyon oldu. Çok güzel ve anlamlı bir turnuva oldu. Şimdiden turnuvaya katılan takımlarımızı tebrik ediyorum. Şehidimizin adına düzenlenen turnuvada şampiyon olan Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisemize ve ikinci olan Atatürk İlköğretim Okulumuzun öğretmenlerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Turnuvamız çok güzel ve anlamlı geçti. Ayrıca katılan tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        26.05.2017 10:35:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler