Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYGEM öğrencileri moral depoladı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'nde (BAYGEM) kurs gören öğrenciler önümüzdeki günlerde girecekleri LYS öncesi moral depoladı. Havuz Düğün Salonu'nda bir araya gelen öğrenciler, burada müzik eşliğinde eğlenerek, stres attı. Öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Karabağ, gençlerle İzmir Marşı'nı söyledi.

        TEOG, YGS, LYS'de yakaladığı üstün başarı ve eğitim kalitesiyle adından söz ettiren BAYGEM öğrencileri haziran ayının başında gerçekleştirilecek LYS öncesi bir araya geldi. Geçtiğimiz yıldan beri bu sınavı bekleyen BAYGEM'in başarılı öğrencileri yıl boyu verdikleri emeğin karşılığını almak istiyor. Bayraklı Belediyesi, stresli günler geçiren öğrenciler için Havuz Düğün Salonu'nda eğlence düzenledi. Ekinliğe katılan öğrenciler müzik eşliğinde hem eğlendi hem de stres attı. Bayraklılı öğrencileri yalnız bırakmayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gençlerle birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.

        "Aile ortamı"

        Başkan Karabağ, BAYGEM'in her yıl elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirterek, "Dershanemizde kurs gören öğrencilerimizin kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu biliyorum. Orada bir aile ortamı var. Disiplinli çalışma beraberinde başarıyı da getiriyor. Gireceğiniz sınavlarda hepinize başarılar diliyorum. Umarım istediğiniz üniversitelere yerleşirsiniz. Geçenlerde bir yazı okudum orada, 'bu ülkedeki Atatürkçü mücadele son Atatürkçü ölünceye kadar sürer' yazıyordu. Aynen böyle olacak. Mücadelemiz ölünceye kadar devam edecek. Sınavdan sonra tekrar bir araya geleceğiz" dedi.

        (CA)

        26.05.2017 10:37:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler