Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Saraoğlu Tubitak Bilim Fuarına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği Bilim Fuarının açılışına katıldı.

        Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarın açılışına; Gediz Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Topaloğlu, Sabri Gökbayrak, Bilal Uysal, Okul Müdürü Mahmut Bahadur ve öğretmenler katıldı.

        TÜBİTAK tarafından öğrencileri bilim ve teknolojiye yönlendirmek amacı ile desteklenen bilim fuarları kapsamında Mehmetçik ortaokul öğrencileri tarafından yapılan birbirinden nitelikli 20 proje Mehmetçik Ortaokulu kapalı spor salonunda sergilendi.

        Okul Bahçesindeki kapalı spor salonunda yapılan serginin açılış kurdelesini keserek fuardaki çalışmaları tek tek gezen Başkan Saraoğlu, öğrencilerle ilgilenerek yapmış oldukları buluşları hakkında bilgi aldı.

        Bu tür çalışmaların öğrencileri bilimsel çalışmaya yönlendirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu,"Gençliğimizin faydalı uğraşlar içinde olduğunu gördükçe, geleceğimiz ve gençliğimiz adına umutlanıyorum. Gediz Belediyesi olarak gençlere yaptığımız yatırımları geleceğimize yapılan yatırımlar olarak görüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin her zaman yanında olarak onlara destek olmaya devam edeceğiz. Okulumuz Öğrencilerinin yürüttükleri projelerden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.(EFE)

        26.05.2017 10:50:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler