Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ak'tan emekli personele teşekkür plaketi

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son iki ay içerisinde emekli olan yedi belediye personeline teşekkür plaketi verdi.

        Başkan Ak, 30 ile 40 yıl arasında değişen mesleki kariyerlerini Keçiören Belediyesinde noktalayarak emekli olan Mehri Traş, Nurgül Gürsoy, Hüseyin Türkmen, İlhami Yıldırım, Murat Uslu, Seyfettin Balcı ve Kubilay Ar'ı makamında kabul etti. Emekli belediye personeli ile tokalaşarak plaket veren Başkan Ak, "Tebrik ediyorum, emeklilik döneminiz hayırlı olsun" dedi.

        Yeni emekli personel ile birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Ak, "Sizlere teşekkür ediyorum. Emekliliğinizi ağız tadıyla geçirmenizi diliyorum. Emeklilik günleriniz de güzel olur inşallah. Evlatlarınızla, torunlarınızla bağ bahçe işlerine daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Yıllarca birlikte emek verdiniz, acı tatlı günleriniz oldu. Mesai arkadaşlarınızla helalleşip, güzel bir iz bırakarak ayrılıyorsunuz" diye konuştu.

        Keçiören Belediyesinin kapılarının her zaman emekli çalışanlarına açık olduğunu kaydeden Mustafa Ak, "Bizi ziyaret edip çayımızı, kahvemizi içmeye de bekliyorum. Hiçbirimiz buralarda kalıcı değiliz. Geride güzel hizmetler bırakmamız önemlidir" dedi.

        Emekliye ayrılan personel ise, "Çok güzel bir veda yapıldı. Başkanım bizlere yaptığınız bu güzel jest için size çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok mutlu ettiniz, onurlandırdınız" dediler. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

        (BK-BT-Y)

        26.05.2017 11:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler