Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UNİKOP Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları toplantısı

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları toplantısı yapıldı.

        Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Merkez Kütüphanesinde gerçekleştirilen toplantıda öncelikle kütüphane altyapısına ilişkin inceleme gezisi yapıldı. Sonrasında UNİKOP üniversitelerinin kütüphaneleri arasında işbirliği yapılabilecek alanlara ilişkin müzakereler gerçekleştirildi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin yanı sıra KTO Karatay, Ahi Evran, Bozok, Konya Gıda ve Tarım, Kırıkkale, Necmettin Erbakan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Ömer Halisdemir, Selçuk Üniversiteleri Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlarının katıldığı toplantı, üniversite ve şehir gezisinin ardından sona erdi.

        (MD-AH-Y)

        26.05.2017 11:09:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler