Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediyesi'nden Ramazan ayı hazırlıkları

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı öncesinde ilçe merkezinde bulunan camilerde temizlik çalışmalarına hız verdi.

        Yıl boyunca ilçedeki camileri temizleyerek vatandaşların kullanımına hazır hale getiren belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde de çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ramazan ayının yaklaşmasıyla ilçe merkezi ve mahallelerde camilerin genel temizlikleri yapılarak, halıları yıkandı.

        Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayında camilerin daha yoğun bir şekilde kullanıldığının altını çizerek,

        "Hemşehrilerimizin temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için kutsal mekanlarımızda uygun bir ortam oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzur içinde geçirmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

        (AYŞ-BT-Y)

        26.05.2017 11:57:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler