Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencilerin performansı göz doldurdu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu mezuniyet gecesi etkinliği düzenledi. Etkinlikte dans ve halk oyunları gösterisi yapan minik öğrenciler, performanslarıyla izleyenlere müthiş anlar yaşattı.

        Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu, mezun olan öğrenciler ve aileleri için etkinlik düzenledi. Sevinç Koleji sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte minik öğrenciler günler öncesinden hazırladıkları dans ve halk oyunları gösterisini sergiledi. Etkinliği izlemeye gelenlerin de alkışlarla eşlik ettiği öğrencilerin performansı, büyük alkış aldı. Gösterilerin ardından mezun olan öğrenciler, öğretmenlerinden mezuniyet plaketlerini aldı. Etkinliğinde sonunda çocuklar özel olarak düzenlenen bahçede aileleriyle birlikte eğlendi.

        (EEI-MP-Y)

        26.05.2017 12:01:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler