Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir üniversitelilere rehber oluyor

        (Fotoğraflı)

        Süleyman Aydın

        BURSA (İHA) - Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü, Bursa Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümü öğrencilerine rehber oldu.

        Bursa Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdullah Emin Akay ve Orman Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi.

        Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Kubilay Öksüz Coğrafi yürüttükleri projeler ve CBS teknolojilerinin kentin yönetimi bağlamında etkileri hakkındaki öğrencilere bilgi verdi. Öğrenciler, Bursa'da yürütülen CBS uygulamalarının ana veri kaynağı olan Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıldır faal olarak kullandığı CBS teknolojileri hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

        (MŞ)

        26.05.2017 12:13:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler