Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesinde vezneler hafta sonu da çalışacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Her yıl iki eşit taksit olarak tahsil edilen Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin ilk taksitlerinde son güne yaklaşılırken, Turgutlu Belediyesi vezneleri hafta sonu mesai yapacak.

        Turgutlu Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne bağlı Emlak Servisi vezneleri, 31 Mayıs Çarşamba günü sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin ilk taksit ödemeleri dolayısıyla hafta sonu mesaisi yapacak. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri adına belediye vezneleri 27-28 Mayıs tarihlerinde (cumartesi ve pazar günleri) vatandaşın hizmetinde olacak. Mükellefler aynı zamanda Turgutlu Belediyesi web sitesi üzerindeki (http://turgutlu.bel.tr/tr/) e-belediyecilik portalı üzerinden ödeme yapabilecek.

        (SC-Y)

        26.05.2017 12:17:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler