Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Site sakinlerinden Başkan Kılıç'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Metropol 5 Sitesi sakinleri, Kayapınar Belediyesince yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Kılıç'a teşekkür ettiler. Çiğköfte yoğuran site sakinleri, Başkan Kılıç'a teşekkür plaketi verdi.

        Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, göreve geldiği günden itibaren gerek belediye hizmetleri noktasında gerekse sosyal ve kültürel alanlarda başlattığı çalışmalar nedeniyle herkesin takdirini alıyor. Kısa sürede başlatılan asfalt çalışmaları ve yerinde hizmetlerle ilçe halkının sevgisini kazanan Kılıç'a asfalt çalışmalarının tamamlandığı Metropol 5 Sitesi sakinleri teşekkür etti. Teşekkür pankartı altında ve mahalle sakilerinin sevgi seli arasında karşılanan Başkan Kılıç, site sakinleri ile sohbet etti. Onuruna yoğrulan çiğköfte ve ilgi için site sakinlerine teşekkür eden Kılıç, hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Site sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Kılıç, yol asfaltlama çalışmalarının yıl sonuna kadar aralıksız devam edeceğini ifade ederek, "Hedefimiz belediye sorumluluk alanlarımızda asfalt olmayan tek bir yol bırakmamaktır. Halkımızın yaşam standardını yükseltmek adına hizmetlerimiz devam ediyor. Her şey halkımızın refahı içindir" dedi.

        Site sakinleri, asfalt ve diğer hizmetlerden dolayı Başkan Kılıç'a teşekkür plaketi verdi.

        (İHA-MP-Y)

        26.05.2017 12:19:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler