Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıtaya "Problem Çözme Teknikleri" ve "Güzel Konuşma" eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeline yönelik "Problem Çözme Teknikleri ve Güzel Konuşma ve Diksiyon" konularında eğitim verildi.

        Tarihi Kız Lisesi binasında gerçekleştirilen seminerlerde, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zekiye Çağımlar, "Güzel Konuşma ve Diksiyon", Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Yurtal da "Problem Çözme Teknikleri" konularında eğitim verdi. Her bir konunun iki gün boyunca irdelendiği seminerlerde görev alan öğretim üyeleri, gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet verdi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın talebi ve Çukurova Üniversitesi'nin olumlu yanıt vermesiyle gerçekleştirilen eğitim seminerleriyle ilgili bilgi veren, Zabıta Daire Başkanlığı bürokratları, şunları söyledi:

        "Trafikten-gıda güvenliğine, iş yeri denetiminden-halk sağlığına kadar birçok konuda geniş bir yelpazede hizmet vermeye çalışan ve 7 gün 24 saat aktif bir birim olması sebebiyle, Adana Büyükşehir Belediyesini temsilen, personelimizin kendisini ve bağlı olduğu birimleri en iyi şekilde ifade etmesi gerekmektedir. Bunun içinde kişisel gelişim ve mevzuat anlamında gerekli donanıma sahip olmak durumundayız. Bu kapsamda Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi işbirliği ile problem çözme teknikleri, güzel konuşma ve diksiyon konularında eğitim seminerleri düzenledik. Belediyemiz ve Çukurova Üniversitesi işbirliği ile yapılan bu eğitim seminerlerinin zabıta personelimize nitelik kazandırdığını düşünüyoruz."

        (ELF-Y)

        26.05.2017 12:35:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler