Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jeotermal kaynak sahaları ihaleye çakırtılıyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'daki bazı jeotormal kaynak ve doğal mineralli su arama sahalarının açık arttırma usulü ihale çıkartılacağı açıklandı.

        Kütahya'nın Şaphane, Pazarlar ve Simav ilçelerinde jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları açık arttırma usulü ile ihale edileceği bildirildi. Konuya ilişkin Kütahya İl Özel İdaresi ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

        Buna göre Şaphane İlçesinde 3 bin 40 hektar, Pazarlar İlçesinde 3 bin 824 hektar ve Simav İlçesinde 3 bin 112 hektar alana sahip jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları açık arttırma usulüyle ihale edilecek.Muhammen bedeli 80 bin lira ile 250 bin lira arasında değişen sahaların ihalesi 1 Haziran Perşembe günü saat 14.00'da Kütahya İl Özel İdaresinde gerçekleştirilecek.(YD-EFE)

        26.05.2017 12:40:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler