Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAÜN Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğrencilerinden Flash Mob etkinliği

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğrencileri kültür sanat günleri kapsamında gerçekleştirdiği 'Acepella Sesin Rengi 2' konserinde sergilediği performansı, Gaziantep Primemall Alışveriş merkezinde müşterilerin şaşkın ve hayranlık bakışları arasında mini bir konser sundu.

        AVM'de flash mob uygulamasıyla, "Entarisi ala benziyor, Suda balık ve Yedikule" eserleri seslendiren öğrencilere aynı zamanda GAÜN Türk Müziği Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencileri de modern dansları ile eşlik etti. Etkinliği hazırlayan GAÜN Türk Müziği Devlet Konservatuarı Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin, etkinliğin hazırlanmasında destek veren Rektör Prof. Dr. Ali Gür'e, Türk Halk Oyunlarını gösteriye hazırlayan Konservatuar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Ertural'a teşekkür ederek, konservatuarın ve üniversitenin halkla ve şehirle buluşmasının güzel bir örneğini sunduklarını ifade etti.

        (SD-Y)

        26.05.2017 12:44:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler