Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası Alanya Film Festivali'ne destek

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Enver Arslan, "Uluslararası Alanya Film Festivali'ni daha güzel noktalara hep birlikte taşıyacağız" dedi.

        Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) katkılarıyla hazırlanan Uluslararası Alanya Film Festivali Rus dili konuşulan ülkelerin film gösterimleriyle devam ediyor. Festival kapsamında Alanya'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Enver Arslan, festivalin gelişimi için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Arslan, "Bundan sonra ben de Alanyalı olacağım. Emeği geçenleri kutluyorum. İleriki yıllarda Uluslararası Alanya Film Festivali'ni daha güzel noktalara hep birlikte taşıyacağız" dedi.

        Arslan'a katkılarından dolayı ALTİD Başkanı Burhan Sili tarafından plaket verildi. Rusya, Beyaz Rusya (Belarus Cumhuriyeti), Ukrayna, Estonya ve Azerbaycan filmlerinin gösterildiği festival 29 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        26.05.2017 13:06:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler