Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler'e girişimcilik kursları devam edecek

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur iş birliği ile açılan Girişimcilik kurslarının 2 ve 3. dönem kurslarına katılan 50 girişimci sertifikalarını Başkan Çelik'in elinden aldı. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar açtıkları girişimcilik kurslarında 200 kişinin faydalandığın belirten Başkan Çelik, yeni kurslarında açılacağını ifade etti.

        Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kurslarına katılan girişimciler sertifikalarını Başkan Çelik'ten aldı. Başkanlık makamında düzenlenen sertifika dağıtım törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra, İş-Kur İl Müdürü Sinan Aktaş, Şehzadeler Halk Eğitim Müdür Mehmet Kanca ve kursiyerler katıldı. Şehzadeler Belediyesinin girişimcilik kurslarına öncülük ettiğini belirten İş-Kur İl Müdürü Sinan Aktaş, desteklerinden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür etti.

        "Bu kurslar girişimcilerin önünü açacak"

        Şehzadeler Belediyesinin bugüne kadar açtığı kurslardan 200 girişimcinin faydalandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İş-Kur destekli, KOSGEB ve Şehzadeler Belediyemizin ortaklaşa düzenlediği girişimcilik 2 ve 3'üncü dönem kurslarına katılan kursiyerlerimize sertifikalarını takdim ediyoruz. Bugüne kadar 200 girişimci vatandaşımız belediyemizin öncülüğünde açılmış olan girişimcilik kurslarına katılarak belge almaya hak kazandı. Şehzadeler Belediyesi olarak bu kurslarımızı sürdüreceğiz. Üretime, ticarete ve istihdama katkı noktasında yeni girişimci ruhların eğitilmesi noktasında yeni girişimci ruhların eğitilmesi ve kazandırılması ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Biz bunu önemsediğimiz için bugüne kadar bu kurslardan 200 vatandaşımızın faydalanmasını temin ettik. Bundan sonra da yeni açacağımız kurslarla da Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlarımızın girişimcilik kurslarına katılmasının önünü açmış olacağız. Bugüne kadar girişimcilik kurslarına katılarak başarı ile tamamlamış olan kursiyerlerimizin hepsini tebrik ediyorum. İnşallah bu yeni aldıkları eğitim ile birlikte elde ettikleri girişimcilik ruhuyla çok güzel girişimlerde bulunurlar, yeni atılımlar yaparlar. Bizler bunlardan büyük bir memnuniyet duyarız" dedi.

        Sertifika törenine katılan kursiyerler, açılan kurslar nedeni ile Başkan Çelik'e teşekkür etti.

        (SC-Y)

        26.05.2017 15:06:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler