Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçe merkezinde ve tüm mahallelerindeki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

        Manisa'da il genelindeki mezarlıklardayapılan bakım, onarım ve temizleme çalışmalarına Ramazan ayı ve bayram ziyaretleri için hız kazandırıldı. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinin mezarlıklarında da çalışmalar yürütülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Turgutlu ilçesi merkez mezarlığı ve tüm kırsal mahalle mezarlıklarında ot biçme, bakım, ve temizlik çalışmaları yaptı. Ebediyete intikal eden yakınlarını daha temiz ve bakımlı bir ortamda ziyaret edebilecek vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

        (AY-Y)

        26.05.2017 15:14:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler