Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        47 yıl sonra görev yaptığı ilçeye vefa

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya'da bir doktor, 47 yıl önce doktorluk yaptığı ilçedeki okula laboratuvar malzemesi bağışladı.

        İstanbul'da görev yapan Malatyalı Doktor Hasan Yağmur vatandaşların desteğiyle yapılan Arguvan ilçesine bağlı Atmalılar Okuluna laboratuvar malzemeleri bağışladı. 1970 yılında Arguvan Merkez Sağlık Ocağın da görev yaptığını ifade eden Dr. Hasan Yağmur, yaptığı bağışla bu toprakları unutmadığını gösterdi. Bölgeyi gezmeye geldiği esnada okulu gördüğünü belirten Yağmur, "Bu bölgeden de neden bilim adamı yetişmesin? Bu Öğrencilere teknik anlamda katkı sunmanın gerektiğini düşünerek bu okulu seçtim" dedi.

        Cihazları okula teslim eden Dr. Hasan Yağmur, okulun ihtiyacı olan bir jeneratör temini içinde çaba sarf edeceğini söyleyerek, bilimsel anlamda herkes üstüne düşeni yaparsa başarılı öğrencilerin çıkacağından emin olduğunu da belirtti.

        (CÖ-SD-Y)

        26.05.2017 15:15:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler