Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere trafik kuralları anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Kursları Konfederasyonu arasında imzalanan protokol gereği Ana okulu ve İlkokul öğrencilerine trafik bilinci dersi verildi.

        Oltu Güven sürücü kursu Müdürü ve Trafik öğretmeni Tamer Karadeniz, Oltu ve çevre ilçelerde ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine sinevizyon eşliğinde trafik dersi eğitimi verdi. Trafik Öğretmeni Tamer Karadeniz, yapılan bu protokol neticesinde verilen derslerin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için son derece yararlı ve uzun vadede olumlu geri dönüşümü olacağını ifade etti.

        Son olarak Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu ve Şehitler İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verilerek Oltu ve Çevre ilçelerde trafik bilinci dersi tamamlanmış oldu.

        (DMA-AT-Y)

        26.05.2017 15:28:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler