Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrenciler satranç turnuvasında kapıştı

        (Fotoğraflı)

        Süleyman Aydın

        BURSA (İHA) - Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa'da ilk kez düzenlenen "Okul Öncesi 1. Satranç Şenliği" Özlüce'deki Ahmet Muharrem Uğur Anaokulu'nda gerçekleştirildi.

        Nilüfer ilçesindeki 10 anaokulunun katıldığı etkinlikte, minik öğrenciler hem eğlendiler, hem de yarıştılar. Gün boyu süren şenlikte dağıtılan ücretsiz dondurma ve patlamış mısırları afiyetle yiyen çocuklar, satranç müsabakaların da ise büyüklere taş çıkarttılar.

        Maçlara verilen aralarda, yarışan öğrencilere destek vermek için gelen arkadaşları da birbirinden güzel satranç temalı gösterilere imza attılar.

        Kupa Özlüce Anaokulu'nun

        Şenliğin satranç turnuvası bölümünde her okulu 4 öğrenci temsil ederek birer maç yaptı. Turnuvayı 4 galibiyetle tamamlayan ve en çok puanı alan Özlüce Anaokulu Satranç Takımı ilk etkinliğin şampiyonu oldu. Puanlamada; Abdurrahman Vardar Anaokulu ikinci, İbrahim Öktem Anaokulu üçüncü, Gevher Hatun Anaokulu ise dördüncü oldu. Özlüce Anaokulu'na şampiyonluk kupası, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Selahattin Erdoğmuş tarafından verildi. Şenlikte yarışan tüm öğrencilere madalya verilirken, okullara da birer satranç takımı hediye edildi. Eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler, öğretmenler ve veliler, organizasyon için yetkililere teşekkür ettiler.

        (UGR-

        26.05.2017 16:06:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler