Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEÜ, AKEF Resim-iş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden resim etkinliği

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında çeşitli etkinlikler yaptı.

        Geleceğin öğretmeni olacak öğrencilerin toplumsal sorumluluk bilinci kapsamında işbirliği yapma, yardımseverlik gibi değerleri uygulama imkanı buldukları etkinlikler dersin yürütücüsü Yeşim Ermiş önderliğinde yapıldı. Mehmet Kadir Özgüzar İlkokulu, Piri Reis İlkokulu, Yenibahçe İlkokulu, 15 Temmuz İlkokulu, Çomaklı İlkokulu ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Aile Danışma Merkezinde yapılan 6 farklı etkinlikte ilkokulların iç ve dış mekanlarında yer alan duvarlara okulun belirlediği resimler yapıldı. Aile ve Gençlik Danışma Merkezi içinde farklı boyutlarda tuvallere merkezle ilgili akrilik çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda, uygulamaların yapıldığı okulların okul idareleri, okul aile birlikleri, okul öğrencileri ve veliler de üniversite öğrencilerine destek oldu.

        (AH-Y)

        26.05.2017 16:06:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler