Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESKİ Genel Kurulunun birinci birleşimi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu'nun birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

        Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen genel kurulda Denetçi Raporu oy birliği ile kabul edilirken, Cengiz Han Büyükekiz ve Serdar Güçlü Ülger de MESKİ denetçisi seçildi. Genel kurulda, Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri ile ilgili teklif ile 2016 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvelleri, İçmesuyu Dairesi Başkanlığına ek ödenek verilmesi ile ilgili maddeler de üyelerin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 2016 Mali Yılı Faaliyet Raporu ise oy birliği ile kabul edildi.

        Dilek ve temineler bölümünde konuşan MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, Genel Kurul üyelerine MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan faaliyetler ve Ramazan ayı içerisinde temeli atılacak ve hizmete açılacak tesislerle ile altyapı yatırımları hakkında bilgiler verdi.

        MESKİ Genel Kurulunun Mayıs ayı ikinci birleşimi ise 31 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak.

        (KYM-Y)

        26.05.2017 16:15:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler