Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesinden "Girişimcilik Hikayeleri" Konferansı"

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türkçe Topluluğu tarafından düzenlenen "Girişimcilik Hikayeleri" konulu konferansta konuşan Perçim İmrek, "Sevdiğiniz işi yapın. Anne babanız da olsa başkalarının hayatını yaşamayın ve bunun için çok çalışın" dedi.

        GAÜN Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda verdiği konferansta İmrek, başarı hikayesinden örnekler vererek bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Üniversitede başlayan girişimin sadece ticari bir oluşum olmadığını kaydeden İmrek, sivil toplumda organizasyonların üyesi olmanın da bir girişimcilik olduğunu ifade etti. Başarısızlığın başarıya giden adımlar olduğunu söyleyen İmrek, "Girişimcilik insanın mutlu olmasıdır, mutlu olduğunu yapmasıdır. Kurumsal hayatta çalışan biri de, bir devlet memuru da girişimci olabilir. Tamamen kendi mantalitesine ve konfor alanından ne kadar çıktığına bağlı. Başarısızlık toplumumuzda genelde korkulan ve kaçılan ama hayatta kaçınılmaz bir şey. Başarısız oldukça konfor alanından daha fazla çıktığın için en fazla öğrendiğin yer oluyor. Sürekli kendini yenilersen geliştirirsen araştırırsan ve öğrenirsen hem kişisel hem profesyonel anlamda kendinin daha iyi bir versiyonu oluyorsun ve bu öğretilerin diğer insanlara fayda sağlamaya başlıyor. Bir girişimin içerisine girip onu deneyimlemekten korkmayın" şeklinde konuştu.

        (SD-Y)

        26.05.2017 17:05:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler