Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de camiileri Ramazana hazır

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı İbadethane Temizlik Ekibi, ilçe genelindeki camilerde ramazan öncesi bakım ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

        Kartepe'deki camiler, Ramazan öncesinde temizleniyor. Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, ilçesi genelinde köyleri de kapsayan temizlik uygulamasında cami, mescit ve kuran kurslarının içindeki halıları yerinde yıkayıp temizliyor. Çalışmalar sonrasında gülsuyu serpilen cami zeminleri, Ramazan ayı öncesinde güzel kokular ile cemaatine hazırlanıyor. Ekipler, ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının yanı sıra avlu ve çevre temizlikleri ile tuvaletlerin bakımını da yapıyor.

        Cami dernek yönetimi ve cemaatleri özellikle camilerin temizliğini belediyenin üstlenmesinin örnek bir davranış olduğunu kaydederek, "Başkanımızdan Allah razı olsun, hem yıllık genel temizliklerimizde hem de ramazan-şerif, bayramlar gibi özel ve kutsal günlerimizde İbadethanelerimiz itinayla yapılıyor. Her anlamda desteklerini esirgemeyen Başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz" dediler.

        (GY-Y)

        26.05.2017 17:55:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler