Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar bu yaz çok eğlenecek

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi, eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından çocukları sporla buluşturacak. Yüzme, tenis, judo ve okçuluk gibi çeşitli branşlarda gerçekleşecek yaz spor okullarına kayıtlar başladı. Başkan Akpınar, "Bu yaz tatilinde de yüzlerce çocuğumuza nitelikli vakit geçirme imkanı sunacağız" dedi.

        Açılış 19 haziran'da

        Çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 19 Haziran'da yaz spor okullarını başlatacak. Bazı branşlarla yetişkinlere de hizmet verecek olan spor okulları kapsamında; basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, kort tenisi, Latin dansları, bale, kano, futbol, cimnastik, judo ve okçuluk kursları açılacak. Eğitimler 10 farklı tesiste gerçekleşecek.

        Kayıtlar devam ediyor

        Kurslar için 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu'na kayıt yaptırılabilecek. Ayrıca, 324 73 63 numaralı telefondan ve belediyenin www.karsiyaka.bel.tr adresli internet sitesinden de detaylı bilgi alınabilecek.

        "Sporla iç içe bir nesil"

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimi için sporu çok önemsiyor, sporla iç içe bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu yaz açacağımız kurslarla da ekonomik şartlarda, güvenli ve modern ortamlarda spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımız takım ruhunu, paylaşmayı, spor ahlakını ve kültürünü öğrenecekler" dedi.

        (MY)

        27.05.2017 09:47:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler