Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya Belediyesinden amatör spora anlamlı destek

        Yağmur Yıldız

        ANKARA (İHA) - Çankayalıların spor ve sağlıklı yaşama teşvik edilmesi için çeşitli çalışmalar yapan ve projeler üreten Çankaya Belediyesi, son olarak amatör spor kulüpleri ve sporculara malzeme desteğinde bulundu.

        Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle ilçe genelinde beş spor parkı yapan, çocukların yaz döneminde sporla iç içe olmasını sağlayacak Yaz Spor Okullarını hizmete açan ve Çankayalıları spora teşvik edecek yatırımları her gün artıran Çankaya Belediyesi, son olarak amatör spor kulüplerine malzeme desteği verdi. Törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya'yı her yönüyle sağlıklı ve yaşanabilir bir kent yapmak ve Çankayalıların refahını artırmak için yeni projelere imza attıklarını belirterek, "Bir kenti sağlıklı kılan unsurların başında kentlilerin spor alışkanlarının olması geliyor. Biz Çankayalıların spor yapması ve özellikle genç nesillerin spora teşvik edilmesi için özel çaba sarf ediyoruz. Yaz Okullarımızdan spor temalı parklarımıza, destek verdiğimiz spor organizasyonlarından bizzat parçamız olan ve hem ilçemize hem ülkemize sayısız başarı ve madalya kazandıran Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'ne bu alanda elimizden gelen desteği veriyoruz. Bugünkü törenimiz de bu desteğin amatör kulüplere de yaygınlaştırılması açısından önemli" dedi. Törene katılan sporculardan kendilerini mutlu, ülkemizi ve Çankaya'yı onore edecek başarılar beklediklerini de kaydeden Taşdelen, "Çankaya Belediyesi olarak, imkanlarımız ölçüsünde daima yanınızda olacağız" ifadelerinde bulundu.

        Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu da, sporda başarının disiplin ve çalışmayla geldiğini ifade ederek, "Çankaya Belediyesi ve Sayın Başkanımız Alper Taşdelen'in bu değerli desteği hem kulüplerimiz hem sporcularımız için çok önemli. Amatör kulüpler antrenman sahasından tutun da pek çok alanda zorluklarla mücadele ederek var olmaya çalışıyor. Malzeme desteği bizim için çok önemli ve değerli. Belediyemize ve Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in ev sahipliğinde düzenlenen törene Ankara Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ile tüm amatör spor kulüplerini temsilen Çayyolu Spor Kulübü Başkanı Olcayto Başarı'nın yanı sıra çok sayıda amatör sporcu katıldı

        (JA-BT-Y)

        27.05.2017 11:08:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler