Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize'de Ramazan pidesinin gramajı düştü, fiyatı sabit kaldı

        (Fotoğraflı)

        Bayram Ali Sarı

        RİZE (İHA) - Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kunbasar, Ramazan ayında pideye zam yapılmadığını belirterek, sadece gramajda değişikliğe gidildiğini söyledi.

        Ramazan sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olan Ramazan pidesine bu yıl zam yapılmadığını ifade eden Kunbasar, "Bu yıl pidenin gramajında düzenlemeye gidildi. Ramazan pidesi iki yıldır 500 gramı 3 TL'den satılıyor. Bu sene her yıl yaşanan ekmek israfını düşünerek pidenin gramajını 450 grama düşürdük. Bu sene Ramazan'da vatandaş 3 TL'den pideyi satın alacak. Burada amacımız vatandaşın ve fırıncı esnafının mağdur olmamasıdır. Ramazan'a özel her fırın kendi özel pidesini yapıyor. Susamlı, yumurtalı gibi vatandaşların isteğine göre fırın istenilen pideye çıkartıyor. Bu yüzden fiyat karmaşası çıkmaması için Ramazan pidesi Rize'de 3 TL ve 50 gram gramajı düşük olarak belirlenmiştir" dedi.

        (BAS-ÖS-Y)

        27.05.2017 12:07:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler