Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güzelyurt'ta mezuniyet coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde bulunan meslek yüksek okulunun mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

        Güzelyurt İlçe Meydanı'nda gerçekleştirilen törene Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Ünlü, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Güzelyurt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Ünlü, gurur ve onurla yetiştirdikleri öğrencileri mezun etme mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirterek, tüm öğrencilere eğitim ve çalışmalarından dolayı, başarılarından dolayı teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ise, mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. Güzelyurt ilçesinde eğitim almış insanların Türkiye'ye dağılarak en ücra köşelerde görev yapacak olmasının gurur, mutluluk ve huzur verdiğini belirten Başkan Demircioğlu, "Allah hepinizden razı olsun. Siz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi çok önemsiyoruz, çok değer veriyoruz. Çünkü geleceğimiz, ülkemizin geleceği, insanlığımızın geleceği sizlerin elinde olacak. Şimdi buradan büyük başarılarla mezun oldunuz. Bizleri o kadar mutlu ettiniz ki, sizlerle gurur duyuyoruz. Yeni yolunuzda Allah'ım yar ve yardımcınız olsun. Yolunuz açık, bahtınız güzel olsun" dedi.

        Yüksek okuldaki mevcut programlarda ilk 3'e giren öğrencilere ödülleri verildi. Mezuniyet töreni sonunda mezuniyeti hak etmiş 180 öğrenci kepleri havaya atarak mezuniyet töreni tamamlandı.

        (YC-FM-Y)

        27.05.2017 12:23:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler