Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        33 yıllık köy muhtarının rakibi yok

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - 33 yıldır görevini aralıksız sürdüren Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Alınören köyü Muhtarı İsmail Erkan'ın hiçbir seçimde karşısına rakip çıkmıyor.

        65 yaşındaki Alınören köyü Muhtarı İsmail Erkan, 33 yıldan beri köyüne aralıksız hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        Erkan,"1984 yılı Mart ayında başladığım muhtarlık görevini severek ve ilk günkü heyecanla sürdürüyorum. Köy halkının her türlü dert ve sıkıntılarını dinleyerek çözme yoluna gidiyor, eğer beni aşan bir durum olursa gerekli mercilere bildiriyorum. 7 dönemden beri devam etmekte olduğum muhtarlık görevi esnasında karşıma hiç rakip çıkmadı. Seçimlere sürekli tek aday olarak katıldım. Bu da köy halkının beni ne kadar çok sevdiğinin bir göstergesi, bende onların bu sevgisine layık olmak için gece gündüz çalışıyorum. Sağlığım elverdikçe, köy halkı da istediği takdirde görevimi sürdürmek istiyorum" dedi.(MA-EFE)

        27.05.2017 13:07:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler