Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel sanko ilkokulu öğrencisinin resim başarısı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Özel SANKO İlkokulu öğrencisi İrem Aydın, uluslararası resim yarışmasında "diploma" kategorisinde ödül kazandı.

        Makedonya'nın Bitola şehrinde düzenlenen serbest konulu resim yarışmasına 28 ülkeden 275 okul ve 9.156 resim katıldı. Yarışmada uluslararası jüri tarafından belirlenen 899 resmin yanı sıra,Montmartre'de sergilenen 35'nci Uluslararası Çocuk Sanatları sergisinde ödül alan eserler yer aldı. Özel SANKO İlkokulu öğrencisi İrem Aydın diploma kategorisinde ödül kazanarak büyük bir başarı sağladı.

        Özel SANKO İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Çapar, Uluslararası resim yarışmasından ödül ile dönmenin gururunu yaşadıklarını belirterek öğrencisi İrem Aydın'ı ve öğretmenlerini kutladı.

        (SD-Y)

        27.05.2017 15:12:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler