Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sel basan Yunuslar Mahallesi'ne Burhaniye Belediyesi'nden destek

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Sağanak ve dolu yağışı Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Yunuslar Kırsal Mahallesini olumsuz yönde etkilerken mahalle halkının yaralarını ise Burhaniye Belediyesi sardı.

        Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın yakından ilgilendiği mahalle halkı mağduriyetlerini Başkan Uysal'a sunarak ilgisi için kendisine teşekkürlerini sundular.

        26 Mayıs Cuma günü başlayan ve gece saatlerinde şiddetini arttıran sağanak ve dolu yağışı ile birlikte Burhaniye'nin Yunuslar Kırsal Mahallesini sel bastı. Mahallede bir kısım ev ve hayvan sayaları zarar görürken sular altında kalan evlerde Burhaniye Belediyesi ekipleri su tahliyesi ve temizlik çalışmalarını yaptı. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yürütülen çalışmaları bizzat yerinden takip ederken mahalle halkının mağduriyetinin giderilmesi için ise talimatlar verdi. Mahalle halkına geçmiş olsun dileyen Başkan Uysal evleri ve sayaları zarar gören vatandaşlar ile bire bir görüşerek mağduriyetlerine ortak oldu.

        Sel sularıyla başa çıkmaya çalışan mahalle halkının yanında olan Burhaniye Belediyesi ekipleri tüm gece suların en az hasar vermesi için çalıştı. Burhaniye Belediyesi Zabıta Ekipleri koordinasyonunda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlükleri çalışanları mahalle halkına yardımcı oldular. Yağmurun durmasıyla birlikte suların tahliyesi ve temizlik çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi ekiplerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de yardıma geldi.

        (EME)

        27.05.2017 16:31:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler