Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık'ta can dostlara otomatik suluklar kazandırılıyor

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü, 'Sokaklar Hepimizin' sözünden hareketle kentin dört bir yanına sokak hayvanları kullanımı için otomatik suluklar monte ediyor.

        Veteriner İşleri Müdürlüğü ilk etapta geçtiğimiz yıllarda takılan ancak zarar görmüş sulukları yeniledi. Yeni sulukların kurulumuna Altınova Mahallesi'nde başlanıldı.

        Ayvalık Merkez, Küçükköy, Çamlık, Alibey Adası ve Ali Çetinkaya Mahallesi bölgelerinde otomatik sulukların yerleştirilmesine devam edileceği öğrenilirken, İlk etapta 30 adet suluğun kurulumunu yapacak olan ekiplerin ihtiyaca göre sayıyı artırmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

        Sokak hayvanlarını sevmesiyle tanınan Ayvalık Belediye Başkan Gençer, "Dünyada bu küçük, sevimli dostlarımızla birlikte yaşıyoruz. Hayatı onlarla paylaşıyoruz. Onları görmezden gelmemeliyiz. Bu güzel Ayvalık sokaklarında bizim ne kadar yaşama hakkımız varsa, onlarında o kadar hakkı olduğunu düşünüyorum. Onların yaşama olan ihtiyaçlarını duyarlı Ayvalık halkıyla beraber karşılamaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda katkıda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Müdürlüğü'ne, çalışma arkadaşlarım Veteriner İşleri ve Park ve Bahçeler, Fen İşleri Zabıta Müdürlükleri ekiplerime teşekkür ediyorum.'' dedi.

        (SS-EME)

        27.05.2017 17:18:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler