Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacabey'de camilerin bakımları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Keskin

        BURSA (İHA) - Karacabey Belediyesi, ramazan ayı öncesi başlattığı 'temizlik seferberliği' kapsamında, ilçe genelinde şehir merkezi ve köylerdeki toplam 105 caminin bakımını tamamladı.

        Karacabey Belediyesi tarafından, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen hummalı çalışmalar neticesinde, ilçede merkez ve kırsal tüm mahallelerde yer alan 105 caminin iç temizliği, çevre düzenlemesi ve tadilat gibi bakım işleri komple elden geçirildi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Bizler bu çalışmaları her yıl düzenli olarak yapıyoruz. Temizlik işleri ekiplerimiz, toplam 85 mahallemizin camisinde, bu çalışmaları ivedilikle sürdürdü. Halılar hijyenik şartlarda ve güvenilir yöntemlerle komple temizlendi. Camlarından, bahçesindeki otlara kadar tüm camilerimiz, genel bakım onarım ve düzenlemeden geçirilerek, ramazan öncesi halkımızın hizmetine sunuldu'' dedi.

        (AF)

        27.05.2017 17:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler