Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beylikdüzü'nde Ramazan coşkusu

        - Beylikdüzü Belediye Ramazan etkinlikleri Aslı Hünel konseri ile başladı

        (Fotoğraflı)

        Alper Korkmaz

        İSTANBUL (İHA) - Beylikdüzü ramazan etkinlikleri başladı. Etkinliklerin ilk günü sanatçı Aslı Hünel konser verdi.

        Beylükdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri Yaşam Vadisi'nde başladı. Bu yıl Yaşam Vadisi 1. Etap'ta düzenlenen etkinliklerin ilk günü "Ramazan Trio Türk Sanat Müziği Konseri" ile başladı. Daha sonra çocuk tiyatrosu "Bir Kalem Aranıyor" sahne aldı. Sergilenen tiyatro oyunu çocuklar tarafından büyük beğeni aldı. Etkinliklerin birinci gününde son olarak sanatçı Aslı Hünel sahneye çıkarak sevenleri ile buluştu.

        Etkinlikler kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da sinema filmleri gösterimde olacak. Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan Beylikdüzü Pazarı Alanı'nda açık havada gösterilecek sinema filmlerinde bugün "Sen Benim Her Şeyimsin" 28 Mayıs Pazar günü ise Assassin'sCreed filmleri saat 21.00'de beyazperdede olacak. Ekinlikler yarın Selçuk Balcı konseri ile devam edecek.

        (AK-MD-ÖZ-Y)

        27.05.2017 23:01:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler