Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçaray sinyalizasyon sisteminde son viraj

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Tramvay Projesi kapsamında sinyalizasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tramvay projesinde tramvay araçlarının geçiş güzergahlarında bulunan sinyalizasyon sisteminde çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Tramvay hattındaki 24 kavşaktaki sinyalizasyonun 14'ünde ikaz ışıkları devredeyken 7 tanesinde ise tramvay öncelikli geçişler sağlanıyor. Tramvay araçlarının geçiş yapacağı ve araçlarla karşılaşacağı noktalarda sinyalizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 24 farklı noktada gerçekleştirilen çalışma ile tramvay araçlarının güvenli geçişi amaçlanıyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda 14 adet kavşaktaki sinyalizasyonlar ikaz seviyesinde hizmet veriyor. 7 kavşak noktasında ise tramvay öncelikli olarak sinyalizasyonlar trafiğin düzenli akış göstermesini sağlıyor. Tramvay araçlarının test sürüşlerinde hizmette olan kavşak sinyalizasyonları senkronik olarak hizmet veriyor. Tramvay öncelikli geçişlere imkan veren kavşaklar arasında Ay Çiçeği Sokak, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda 2 adet, Doğu Kışla, Yahya Kaptan, Terminal ve Necip Fazıl Caddesi yer alıyor. Kavşak sinyalizasyon sistemi çalışmaları tramvay inşaatıyla birlikte eş zamanlı olarak devam ediyor.

        (İG-OA-Y)

        28.05.2017 10:46:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler