Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        30 yıllık asfalt hasreti son buldu

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, 30 yıldır asfaltlanmayı bekleyen Erdemli'nin Kargıpınarı ile Elvanlı mahallelerini birbirine bağlayan yolu asfaltladı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde tespiti yapılan ve ihtiyaç durumuna göre ilgili birimlere iletilen hizmet maratonu devam ediyor. Son olarak 30 yıldır mahalle sakinlerinin umutla beklediği Erdemli'nin Kargıpınarı ile Elvanlı mahallelerini birbirine bağlayan yol, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce asfaltlanmaya başladı.

        30 yıldır çözüm bekleyen, can ve mal güvenliğini tehlikeye sokarak ölümcül kazalara sebep olan yol, tamamlanan iyileştirme çalışmalarının ardından sıcak asfaltla tanıştı. İlk etapta 4,6 kilometresi asfaltlanacak yolun devamında 6 kilometresi daha asfaltlanarak günde yüzlerce aracın güvenle seyahat etmesi sağlanacak.

        Ayrıca Elvanlı ile Çiftepınar arasındaki 2 kilometrelik yolun da bu program dahilinde bitirilmesi planlanırken, Mersin'in yeşillikler içinde doğaya açılan kapılarından olan Elvanlı, hak ettiği hizmetlerle tanışmış olacak.

        (HSK-Y)

        28.05.2017 12:32:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler