Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli Belediyesi'nden Ramazan ayı boyunca bin kişiye iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyacı olan öğrenci ve yardıma muhtaç aileler için iftar yemeği veriliyor.

        Şehitler Parkı'nda bulunan Sakarya Sosyal Hizmetler Salonunda verilen iftar, Osmanelili hayırseverlerin maddi katkıları ile gerçekleşiyor. İftar yemeklerinden ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve yaşlı vatandaşlar da yararlanırken, konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, "İftar çadırımızdan her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrenim çağındaki öğrenciler, iftara yetişemeyenler, ihtiyaç sahibi bin kişi yararlanacak. Ayrıca mahallelerimizde yemek yapamayacak durumdaki muhtaç ve ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımıza ise her yıl olduğu gibi bu yıl da evlerine sefer tasları vasıtasıyla yemeklerimiz dağıtılacaktır. Ramazan ayının ilk gününden itibaren başlayan iftar yemeği hizmeti Ramazan ayının son gününe kadar devam edecektir. Bu 29 günlük süre içerisinde günlük bin kişiye iftar yemeği hizmeti vermiş olacağız. Emeği geçen, destek veren hayırseverlerimize, destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Allah'ım kabul etsin. Ayrıca Osmaneli Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarına da bu yıl devam edeceğiz" dedi.

        (ZZ-SO-Y)

        28.05.2017 13:07:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler