Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        El emekleri görücüye çıktı

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Eskitaşlı Köyü Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulunda, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından El ve Makine Nakışları Kursu Sergisi açıldı.

        Kurs açılışına Kaymakam Mustafa Kaya, Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, milli eğitim şube müdürleri, köy muhtarı, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Okul bahçesinde öğrencilerin halk oyunları gösterilerinin izlenilmesinin ardından Kaymakam Kaya açılış kurdelesini kesti.

        Okul öğrencilerinin de kendi hazırladıkları resim ve el işlerini sergilediği sergide, Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Eskitaşlı köyünde açılan El ve Makine Nakışları Kursunda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı çalışmalar sergilendi.

        Kaymakam Kaya, yapılan çalışmaları inceleyerek kursiyerlerden ürünlerin yapımı hakkında bilgi aldı.

        (KA-SÜ-Y)

        28.05.2017 13:08:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler